Projekthitel

Értékesítés céljára lakást építők piaci kamatozású kölcsöne.

Azon:

 

  • jogi személyeknek,
  • jogi személyiség nélküli társaságoknak,
  • egyéni vállalkozóknak,


ajánljuk projekt hitelünket, akik értékesítés, bérbeadás céljára új lakást, kereskedelmi célú ingatlant épít/építtet, illetve, bármilyen lakáscélú illetve egyéb ingatlan fejlesztést valósít meg és ehhez piaci kamatozású forinthitelt kíván igénybe venni. Amelyek pénzforgalmi számlájukat a Takarékszövetkezetünknél vezetik, és vállalják, hogy a beruházás teljes pénzügyi forgalmát kizárólag a Takarékszövetkezetnél realizálják, a számlát a hitel lejáratáig nem szüntetik meg.

 

A hitelfelvétel célja


Értékesítés, bérbeadás céljára új lakás, kereskedelmi célú ingatlan építése/építtetése, illetve bármilyen lakáscélú illetve egyéb ingatlan fejlesztés.

Finanszírozható kiadások a magánszemély részére értékesítés céljára történő lakásépítés költségei, azaz minden olyan tevékenység, mely közvetlenül az

építkezést, terület előkészítést szolgálja, különösen:

 

  • a lakásépítés helyszínét szolgáló telek megvásárlása
  • műszaki tervezés, engedélyeztetés,
  • építési-szerelési, egyéb kivitelezési munkák.


A hitelből finanszírozható a tervezett nettó kivitelezési költségnek a saját erőn (projekt tervezett, telekárat is tartalmazó nettó költségeinek min. 30 %-a) felüli része. A kölcsön összegét a készültségi fokkal arányosan (Takarékszövetkezet műszaki ellenőrének helyszíni ellenőrzésével alátámasztva) folyósítjuk.

 

A hitel díjait, kamatát a Hirdetmény tartalmazza.

A hitel igénybevételének további feltételeiről, kérelem benyújtásához szükséges dokumentumokról kérjük, érdeklődjön Kirendeltségeinkben, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Hirdetmények