1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hitelek
  4. Lombard hitel

Lombard hitel

Azon vállalkozások, akik szabad pénzeszközeit lekötötték állampapírba vagy bankbetétbe, mégis sürgősen készpénzre van szükségük, részükre megoldást a Takarékszövetkezet által nyújtott Lombard Hitel jelenti.

A vállalkozásnak nem kell értékesítenie befektetését, mert ezek fedezete mellett hitelhez juthat lombardhitel formájában. Elegendő egy egyszerűsített hitelkérelmet benyújtania, betét, értékpapír óvadékba helyezése, zárolása mellett, a hitel céljának meghatározása nélkül és üzleti tervet sem kell csatolnia.

Előnye: a kölcsön felvétele egyszerűbb, a Takarékszövetkezet az ügyfél hitelképességét gyorsított eljárásban bírálja el, és a felajánlott biztosíték vizsgálata válik elsődleges szemponttá.

 

A kölcsön lejárata:

 

  • minimum nincs meghatározva
  • maximuma az óvadékba kerülő értékpapír, betét, takaréklevél, stb. lejáratához igazodó, de a tőke és kamat egyösszegű visszafizetése esetén maximum 12 hónap.


Kamat és kezelési költség változó, mértékét a mindenkor hatályos Hirdetmény tartalmazza.

 

A Hitelkérelmet az ügyfeleknek írásban, aláírással ellátva, a kérelem alátámasztását szolgáló dokumentumokkal együtt kell benyújtani a Takarékszövetkezet által kiadott nyomtatványokon.

 

A hitel igénybevételének további feltételeiről, kérelem benyújtásához szükséges dokumentumokról kérjük, érdeklődjön Kirendeltségeinkben, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Hirdetmények