Forint bankszámla

A pénzügyi szolgáltatások központi eleme a pénzforgalmi bankszámla, melynek segítségével a pénzügyek egyszerűen, gyorsan elintézhetők.

A bankszámla használatával biztonságos körülmények között bonyolíthatja pénzforgalmát, alkalmas a gazdasági és egyéb tevékenységével kapcsolatos pénzeszközök nyilvántartására és kezelésére.

 

A vállalkozói bankszámlával készpénz tranzakciókat intézhet (be és kifizetés), eseti és rendszeres utalásokat fogadhat és indíthat, kifizetheti számláit (pl. munkabérek, adók, járulékok, stb.).

 

A bankszámla egyaránt alkalmas a belföldön teljesítendő, valamint a külföldre irányuló és a külföldről érkező fizetések rendezésére.

 

A számlán vállalkozásának pénze kamatozik, az átmenetileg szabad pénzeszközök kedvező kamatfeltételekkel éven belül leköthetők. A realizálható kamat az elhelyezett összeg és az elhelyezés időtartamának függvénye.

 

A pénzforgalmi bankszámlájához bankkártyát is igényelhet, mely használatával mindig csak az éppen szükséges pénzmennyiség kerül felvételre, míg a vállalkozás többi pénze tovább kamatozik a bankszámlán, így jelentősen csökkenhet a készpénzkezelési költség.

 

A banki alapszolgáltatásokon kívül többre vágyik?


Bármikor kérheti további szolgáltatásainkat. A számlatulajdonosnak külön szerződés megkötésével, a vonatkozó Hirdetményekben meghatározott jutalékok, díjak, költségek megfizetése mellett lehetősége van a Pénzforgalmi bankszámlájához kapcsolódó, a számlavezető által kínált pénzforgalmi termékek, szolgáltatások igénybevételére, például:

 

  • Bankkártya szolgáltatás, MasterCard® Business, MasterCard® Elektronic Business,
  • Netb@nk szolgáltatás,
  • Elektronikus banki szolgáltatások,
  • Folyószámla hitelkeret.
Hirdetmények