1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hitelek
  4. AGRÁR HITELEK
  5. TAKARÉK GAZDAHITEL-GAZDAKÁRTYA

TAKARÉK GAZDAHITEL-GAZDAKÁRTYA

Átmeneti likviditási gondja van? Megoldás a Gazdahitel folyószámla hitelkeret, melyhez Mastercard Electronic Business bankkártyát is biztosítunk.

Milyen célokra vehető igénybe?

 

Szabadon felhasználható folyószámlahitel
 

Miért előnyös a  Takarék Gazdahitel-Gazdakártya?

 

Rugalmas: szabadon felhasználható
Gyors: a rendelkezésre bocsátott hitelkeret bármikor lehívható, igénybe vehető
 

Kik vehetik igénybe?

 

Agrárágazatban tevékenykedő, valamint a vidékfejlesztéshez kapcsolódó tevékenységet végző, társas vállalkozás, egyéni vállalkozó, őstermelő, családi gazdaság.
 
 

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

 

minimum: 1 millió Ft -  maximum: 25 millió Ft
 
 

Milyen futamidővel igényelhető?

 

minimum: 91 nap – maximum: 3 év
 

Milyen hitelfedezet szükséges?

 

A hitelkonstrukcióhoz az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány legfeljebb 80%-os készfizető kezessége kapcsolódik.
Felhatalmazó levél más pénzintézetnél vezetett számlára
Magánszemély készfizető kezessége
15 millió Ft hitelösszeg felett ingatlan fedezet
 
 

Egyéb információ

 

A hitel könnyebb felhasználása érdekében „Gazda Kártya”néven egy MasterCard® ElectronicBusiness típusú bankkártya kerül kibocsátásra, amellyel Ön rugalmasan fizethet a MasterCard®Electronic kártya elfogadásra kijelölt helyeken, illetve készpénzt vehet fel a Takarék Csoport több mint 1.000 készpénzkiadó automatájából és számos ország több ezer ATM-jéből.


Nemzeti Agrárgazdasági Kamarai tagok 1% kamatkedvezményben részesülnek, amelynek feltétele, hogy az Ügyfél éves szinten a kölcsön összegével megegyező összegű számlaforgalmat bonyolítson a Hitelintézetünknél vezetett pénzforgalmi számláján.


Kezelési költség: 0 Ft, amennyiben az Ügyfél a közvetlen agrártámogatások előfinanszírozását is a Hitelintézetünknél veszi igénybe.
 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Gazdahitel-gazdakártya igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben. A Takarék Gazdahitel-Gazdakártya kizárólag  a Fontos tudnivalók menüpontjában feltüntetett Takarék Csoport-tagok értékesítési hálózatában érhető el.

Hirdetmények