Utasbiztosítás

Kirendeltségeinkben a Vienna Life biztosító Világjáró Horizont, Horizont Prémium, Városnéző, és Hóbarát utasbiztosításaival állnak ügyintézőink az érdeklődő rendelkezésére.

Világjáró utasbiztosítások

 

  • Széleskörű védelem

 

Akár a környező országokba, akár a világ távoli pontjára utazik, Világjáró utasbiztosításunkkal védelmet élvezhet többek közt betegség, baleset esetén. A Világjáró Horizont utasbiztosítás 30 millió forintig téríti meg orvosi költségeit, poggyászát pedig 250 ezer forintig biztosítja, a Világjáró Horizont Prémium pedig 150 millió forintig fedezi orvosi költségeit, poggyászát pedig 400 000 forint összegig.

 

  • Legmagasabb szintű védelem a piacon

 

Horizont Prémium utasbiztosításunk a biztosítási piacon a legmagasabb limiteket nyújtja baleseti halál és baleset esetén térítendő orvosi költségek területén. Az összehasonlítás az MNB 2016. júniusi adatokat tartalmazó táblázata alapján (melyet a csatolt dokumentumoknál talál), a legmagasabb fokozatú nyári utasbiztosítási termékek összevetésével készült. Az összehasonlításban azon biztosító társaságok szerepelnek, melyek a MABISZ legutolsó rendelkezésre álló adatai szerint a legnagyobb éves árbevételt produkálták.

 

A részletekről érdeklődjön kirendeltségeinkben!

 

A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet felelősséget nem vállal.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények