1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Bankkártyák
  4. Mastercard Gold bankkártya

Mastercard Gold bankkártya

Ismerje meg, milyen előnyöket nyújt Önnek prémium MasterCard kártyája.

A MasterCard Gold bankkártyánkat elsősorban azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik számára fontos, hogy a megszokott kártyaszolgáltatások mellett további prémium színvonalú, egyedi szolgáltatásokat is igénybe tudjanak venni.

 

Gold kártyánk segítségével egyszerűen intézheti készpénzfelvételeit és vásárlásait Magyarországon és külföldön egyaránt.

 

A kártya dombornyomott, internetes vásárlásait könnyen és egyszerűen bankkártyával is intézheti.

 

Mivel nyújt többet Önnek?

 

A bankkártya éves díjába beépített szolgáltatások: 

 

  • Utazási biztosítás: a kártyabirtokos részére emelt szintű szolgáltatások érvényesek. A kártya mellé külön ügyfél tájékoztató füzet és assistance kártya tartozik.

 

  • A kártyabirtokosnak, egy vendégének és rajta kívül a 18 éven aluli saját gyerekeinek ingyenes belépés és fogyasztás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a SkyCourt területén lévő MasterCard váróba. További vendégek (egyenesági rokon) 10,- EUR/fő díj ellenében vehetik igénybe a szolgáltatást. A MasterCard váró nyitvatartási ideje: minden nap 05:30 és 19:30 óra között. A szolgáltatás részletes leírása a http://www.mastercard.hu/ oldalon található.

 

  • MasterCard Premium Selection kedvezmények igénybevétele. Regisztrált (http://mc-premium-selection.hu/) kártyabirtokosok folyamatos és időszakos kedvezményekre jogosultak a kártyatársaság regisztrált partnereinél. Az aktuális kedvezményekről a MasterCard e-mailen küldött DM levélben értesíti a regisztrált kártyabirtokost.


A bankkártya éves díjába nem beépített szolgáltatások: 

 

  • Sürgősségi készpénzpótlás külföldön: a Gold kártya külföldön történő elvesztése esetén a kártyabirtokos felveszi a kapcsolatot a MasterCard Global Service munkatársával, aki az adatok egyeztetése után megadja a teendőket és azt a pontot, ahol az ügyfél az igényelt készpénzt átveszi. A MasterCard Global Service 7x24 órában, a világ 75 országában működő szolgáltatás. Az egyes országokban hívható telefonszámokról a http://www.mastercard.com/ oldalon lehet tájékozódni.

 

  • Sürgősségi kártyapótlás külföldön: hasonlóan működik a készpénzpótláshoz, a MasterCard Global Services szolgáltatását kell igénybe venni.

 

Az integrációs ATM-ek listájához használja ATM keresőnket!

Hirdetmények