1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Számlavezetés
  4. Elektronikus szolgáltatások
  5. Elektronikus Internet Bank (EIB) szolgáltatás

Elektronikus Internet Bank (EIB) szolgáltatás

Otthonról gyorsan, biztonságosan és kényelmesen szereti ügyeit intézni?

Vegye igénybe EIB szolgáltatásunkat, amelynek segítségével az összes olyan pénzügyi művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges.

 

Takarékszövetkezet az EIB szolgáltatással olyan lehetőséget kínál, amely a lehető legnagyobb biztonság mellett, az Internet technológiáján alapulva, sokrétű megoldást biztosít. Az EIB rendszer használatával a nap 24 órájában – az informatikai rendszer zárási periódusai kivételével – az Interneten keresztül lehet kapcsolatba lépni a Takarékszövetkezettel.

 

Lekérdezheti számlaegyenlegét, nyomon követheti bankszámlájának forgalmát, otthonról intézheti átutalásait, betétlekötéseit, rögzítheti és módosíthatja rendszeres átutalási megbízásait.

 

Takarékszövetkezetünk 2016. április 19-től új Internet Bank szolgáltatást vezetett be, mely arculati és kezelési változásokat is jelentett.

 

Ügyfeleink a Virtuális chipkártya alkalmazás-t (ViCA) is igénybe vehetik az EIB-vel egyidejűleg. Ez egy újfajta hitelesítő eszköz, melyhez minimum Android 2.2 vagy IOS 6.0 operációs rendszer (iphone 4) használata szükséges. A ViCA alkalmazás is ingyenesen áll rendelkezésükre az EIB bevezetésével.

 

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények