Hírek

Igényelje kirendeltségeinkben!
MFL termékösszehasonlító

Tisztelt Ügyfeleink!
 
2017. november 6-tól megújult a NetBank szolgáltatásunk!
 
 

 

MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK!

Mely takarékok egyesültek a régióban?

SAJTÓKÖZLEMÉNY

2018. január 2.

A bíróságon kívüli adósságrendezéssel összefüggő információk

 TAKARÉK 10 +10

Otthonteremtő Kamattámogatott hitel

THM 3,12 % - 3,2 %

Hirdetmény

Adjon lendületet vállalkozásának!

Új szolgáltatás: VOSZ Pont Veresegyházon


Karrier Üzletszabályzat Tájékoztatók Tájékoztató fogyatékkal élő ügyfelek részére Bankautomatáink Fogyasztóvédelem, panaszkezelés Eladó ingatlanok Közzététel

Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Takarékmatrica program 2016. augusztus 31. napján megszűnt. A matricacsomagok a program befejeződése után még 60 napig, azaz 2016. november 1. napjáig elérhetőek, a betelt albumok beváltására szintén ebben az időszakban van lehetőség.

 

TakarékMatrica Program

A TakarékPontnál és a TakarékMatrica Programban részt vevő, a TakarékPont hálózatba nem tartozó Hitelintézeteknél hiszünk abban, hogy együtt még tudatosabban gyarapíthatjuk a gyerekek pénzügyi ismereteit azzal, ha játékos formában neveljük Őket a megtakarítás előnyeire, fontosságára a mindennapokban.


image

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

Üdvözöljük Önt és Gyermekét a TakarékMatrica Programban!

MI A TAKARÉKMATRICA PROGRAM? 

Megtakarítási program, amelyben szeretnénk az Ön segítségével megtanítani gyermekének, hogyan lesz a zsebpénzből bicikli a felnőttek világában.
A programban történő részvétel feltétele, hogy gyermeke számára Csemete számlát nyitnak az Ön számlavezető, illetve amennyiben nem rendelkeznek még személyes kapcsolattal, akkor az Önökhöz legközelebb eső TakarékPont fiókban vagy a TakarékMatrica programban résztvevő a TakarékPont hálózatba nem tartozó Takarékszövetkezetben. A Csemete számla megnyitásakor gyermeke egy TakarékMatrica albumot kap ajándékba.
A Csemete számlanyitást követően minden erre történő, minimum 500 Ft személyes befizetés után 1 csomag matricát kap a Befizető a Számlavezető helynél, amelyet gyermeke az albumba ragasztva gyűjthet. A matrica gyűjtögetésének élménye mellett így a fiatalokat takarékoskodásra is neveljük.

Amennyiben gyermeke összegyűjti a 160 különböző matricát, ezeket beragasztja a számlanyitáskor kapott TakarékMatrica albumba, és azt bemutatja a számlavezető fiókban, úgy további ajándékkal jutalmazzuk a megtakarítást.

A TakarékMatricával a szülők egy olyan szolgáltatást kapnak, amely segítségével a hétköznapokon egyébként is esetlegesen jelentkező költség (matrica-, kártyavásárlás stb.) csökkenthető és megtakarítássá alakítható - miközben a gyerekek egy értékes és szép, a Fővárosi Állat- és Növénykert állatait ábrázoló matricakollekció összegyűjtésére kapnak lehetőséget egy egyedi albumban. Gyarapíthatják a társas kapcsolataikat és ismereteiket a képek egymás közti csereberéjével, a gyűjtőalbumban található értékes információkkal és a takarékoskodás során szerzett tapasztalataikkal.
Kérjük, kísérje el gyermekét a számlanyitás, a befizetések, és az ajándék átvételek alkalmával.


A részletek tekintetében, olvassa el figyelmesen a Szabályzatot, amelyben minden fontos információt megadtunk a Programról.

A Programban résztvevő hitelintézetek listája, ahol a programhoz való csatlakozását is kérheti az alábbi linken érhető el: http://www.takarekpont.hu/takarekmatrica/
 

image

A kizárólag 160 egymástól különböző, és semmilyen duplikált matricát nem tartalmazó betelt album bemutatása esetén kapható ajándékok.

Kiegészítő információk

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak, célja a termék iránti érdeklődés felkeltése.
A Csemete számla és a TakarékMatrica Program kondícióit, a szerződéskötés feltételeit, a kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában, valamint a www.takarekpont.hu weboldalon.

NetB@nk

Belépés

ONLINE számlanyitás
ATM/POS
kereső

Árfolyamok
KártyaletiltásA honlap egyes elemeinek meg-tekintéséhez Adobe Acrobat Reader szükséges, mely innen letölthető