Hírek

A bíróságon kívüli adósságrendezéssel összefüggő információk

 TAKARÉK 10 +10

Otthonteremtő Kamattámogatott hitel

THM 3,12 % - 3,2 %

Hirdetmény

Adjon lendületet vállalkozásának!

Új szolgáltatás: VOSZ Pont Veresegyházon

Mely takarékok egyesülnek a régióban?

A CENTRÁL fúziós csoport tájékoztató kiadványának segítségével megtudhatja, miért van szükség egyesülésre, mi lesz a fúzió után és hogyan hat mindez Önökre.
Négyoldalas kiadványunk letölthető itt:

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a CENTRÁL TAKARÉK 2017. szeptember 30. napján történő fiókbezárásairól.

 

MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK!

 

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

 

Igényelje kirendeltségeinkben!
MFL termékösszehasonlító


Karrier Üzletszabályzat Tájékoztatók Tájékoztató fogyatékkal élő ügyfelek részére Bankautomatáink Fogyasztóvédelem, panaszkezelés Eladó ingatlanok Közzététel

Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Takarékmatrica program 2016. augusztus 31. napján megszűnt. A matricacsomagok a program befejeződése után még 60 napig, azaz 2016. november 1. napjáig elérhetőek, a betelt albumok beváltására szintén ebben az időszakban van lehetőség.

 

TakarékMatrica Program

A TakarékPontnál és a TakarékMatrica Programban részt vevő, a TakarékPont hálózatba nem tartozó Hitelintézeteknél hiszünk abban, hogy együtt még tudatosabban gyarapíthatjuk a gyerekek pénzügyi ismereteit azzal, ha játékos formában neveljük Őket a megtakarítás előnyeire, fontosságára a mindennapokban.


image

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

Üdvözöljük Önt és Gyermekét a TakarékMatrica Programban!

MI A TAKARÉKMATRICA PROGRAM? 

Megtakarítási program, amelyben szeretnénk az Ön segítségével megtanítani gyermekének, hogyan lesz a zsebpénzből bicikli a felnőttek világában.
A programban történő részvétel feltétele, hogy gyermeke számára Csemete számlát nyitnak az Ön számlavezető, illetve amennyiben nem rendelkeznek még személyes kapcsolattal, akkor az Önökhöz legközelebb eső TakarékPont fiókban vagy a TakarékMatrica programban résztvevő a TakarékPont hálózatba nem tartozó Takarékszövetkezetben. A Csemete számla megnyitásakor gyermeke egy TakarékMatrica albumot kap ajándékba.
A Csemete számlanyitást követően minden erre történő, minimum 500 Ft személyes befizetés után 1 csomag matricát kap a Befizető a Számlavezető helynél, amelyet gyermeke az albumba ragasztva gyűjthet. A matrica gyűjtögetésének élménye mellett így a fiatalokat takarékoskodásra is neveljük.

Amennyiben gyermeke összegyűjti a 160 különböző matricát, ezeket beragasztja a számlanyitáskor kapott TakarékMatrica albumba, és azt bemutatja a számlavezető fiókban, úgy további ajándékkal jutalmazzuk a megtakarítást.

A TakarékMatricával a szülők egy olyan szolgáltatást kapnak, amely segítségével a hétköznapokon egyébként is esetlegesen jelentkező költség (matrica-, kártyavásárlás stb.) csökkenthető és megtakarítássá alakítható - miközben a gyerekek egy értékes és szép, a Fővárosi Állat- és Növénykert állatait ábrázoló matricakollekció összegyűjtésére kapnak lehetőséget egy egyedi albumban. Gyarapíthatják a társas kapcsolataikat és ismereteiket a képek egymás közti csereberéjével, a gyűjtőalbumban található értékes információkkal és a takarékoskodás során szerzett tapasztalataikkal.
Kérjük, kísérje el gyermekét a számlanyitás, a befizetések, és az ajándék átvételek alkalmával.


A részletek tekintetében, olvassa el figyelmesen a Szabályzatot, amelyben minden fontos információt megadtunk a Programról.

A Programban résztvevő hitelintézetek listája, ahol a programhoz való csatlakozását is kérheti az alábbi linken érhető el: http://www.takarekpont.hu/takarekmatrica/
 

image

A kizárólag 160 egymástól különböző, és semmilyen duplikált matricát nem tartalmazó betelt album bemutatása esetén kapható ajándékok.

Kiegészítő információk

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak, célja a termék iránti érdeklődés felkeltése.
A Csemete számla és a TakarékMatrica Program kondícióit, a szerződéskötés feltételeit, a kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában, valamint a www.takarekpont.hu weboldalon.

NetB@nk

Belépés

ONLINE számlanyitás
ATM/POS
kereső

Árfolyamok
KártyaletiltásA honlap egyes elemeinek meg-tekintéséhez Adobe Acrobat Reader szükséges, mely innen letölthető